CUINAR PER SER FELIÇ

Autor: Ruscalleda i Serra, Carme

Sección: NARRATIVA - Novela General

CUINAR PER SER FELIÇ

CUINAR PER SER FELIÇ

9,95€ IVA INCLUIDO

Editorial:
LA MAGRANA
Publicación:
17/10/2018
Colección:
LABUTXACA
Ver ficha completa

NO DISPONIBLE

Sinopsis

A Cuinar per ser feliç hi ha abocada la saviesa culinària de Carme Ruscalleda, que ens posa a l'abast més de cent receptes pensades per menjar de gust sense renunciar a la cuina sana i natural. En aquestes receptes, hi ha combinades la tradició de les àvies amb les tècniques més innovadores però sense caure en l'artifici i la sofisticació …

A Cuinar per ser feliç hi ha abocada la saviesa culinària de Carme Ruscalleda, que ens posa a l'abast més de cent receptes pensades per menjar de gust sense renunciar a la cuina sana i natural. En aquestes receptes, hi ha combinades la tradició de les àvies amb les tècniques més innovadores però sense caure en l'artifici i la sofisticació exagerades. Es tracta d'un llibre essencial, revisat i actualitzat especialment per a aquesta edició, que ens permerà gaudir de la cuina d'una manera fàcil i que, alhora, ens dóna tècniques i explicacions detallades de com preparar cada plat i també de com presentar-lo a taula de la millor manera possible per aconseguir que els nostres àpats siguin inoblidables.
Leer más

Más libros de Ruscalleda i Serra, Carme

Más información del libro

CUINAR PER SER FELIÇ

Editorial:
LA MAGRANA
Fecha Publicación:
Formato:
Normal tapa blanda (libros)
ISBN:
978-84-96863-68-2
EAN:
9788496863682
Nº páginas:
0
Colección:
LABUTXACA
Lengua:
CATALAN
Alto:
190 mm
Ancho:
125 mm
Sección:
NARRATIVA
Sub-Sección:
Novela General
Carme Ruscalleda (Sant Pol de Mar, 1952) va obrir, juntament amb el seu marit Toni Balam, el seu propi restaurant, Sant Pau, el 1988. Des d'aleshores, ha rebut dues estrelles Michelin (1991 i 1996) i nombrosos reconeixements i premis: diploma de turisme de la Generalitat de Catalunya (1992), "Millor cuiner" de la guia Lo mejor de la Gastronomía (1995), "Restaurant de l'any" de la guia Gourmetour (1997), "Premio Nacional de gastronomía 1998", 3 sols (màxima qualificació) de la guia Campsa i Repsol, "Cuiner d'or 2000" segons Intxaurrondoko Gastronomi Elkartea, i "Premi Dona Emprenedora 2001" per la FIDEM. Seleccionada per representar la cuina catalana a l'Expo de Sevilla, Carme Ruscalleda ha publicat el llibre Deu anys de cuina al Sant Pau (1998) i és protagonista del llibre de Jaume Coll Carme Ruscalleda, del plat a la vida (2000).

Otros libros en NARRATIVA

También te pueden interesar